REGIO’S
België:
Voor levering binnen België leveren we franco vanaf 200 euro. Voor bestellingen onder dit bedrag vragen we een bijdrage van 7 euro voor zendingen onder de 10 kg en 9 euro voor zendingen zwaarder als 10 kg.

Nederland:
Voor leveringen in Nederland  leveren we franco vanaf 250 euro. Voor bestellingen onder dit bedrag vragen we een bijdrage van 10 euro voor zendingen onder de 20 kg en 16 euro voor zendingen zwaarder als 20 kg.
Luxemburg + Duitsland:
Voor leveringen in Luxemburg en Duitsland  leveren we franco vanaf 250 euro. Voor bestellingen onder dit bedrag vragen we een bijdrage van 11 euro voor zendingen onder de 5 kg, 13 euro voor zendingen onder de 10 kg en 16 euro voor zendingen zwaarder als 10 kg.


Frankrijk:
Voor leveringen in Frankrijk  leveren we franco vanaf 350 euro. Voor bestellingen onder dit bedrag vragen we een bijdrage van 13 euro voor zendingen onder de 2 kg,  16 euro voor zendingen onder de 5 kg, 18 euro voor zendingen onder de 10 kg en 32 euro voor zendingen onder de 30 kg.

Voor andere gebieden of landen :
wordt er, indien nodig, een bijdrage berekend al naargelang het volume van de bestelde goederen. U kunt ons steeds contacteren (zie contact) om het juiste bedrag te bekomen.
ALGEMEEN
Box-iD behoudt zich het recht toe om, ingeval van moeilijk te bereiken gebieden door de transporteurs, gelijk welk order te annuleren.  In dit geval zal de klant hiervan per mail verwittigd worden en zullen uiteraard alle mogelijk betaalde bedragen door de klant, integraal terugbetaald worden.
Voor de verzending naar u is Box-iD verantwoordelijk. Indien ondanks de zorg die wij aan het inpakken en de verzending besteden toch zaken ontbreken of beschadigd zijn dient u dit te melden binnen twee werkdagen na ontvangst.
Bij afwezigheid bij aflevering via diensten van Bpost en DPD (of andere) zal het pakket elders af te halen zijn volgens de voorwaarden van Bpost en DPD.
Dit kan bij het lokaal postkantoor, postpunt of bij de buren zijn (dit staat op de kaart die u ontvangt in u brievenbus). De bestelling is op dat moment door ons afgeleverd en de verantwoordelijkheid voor afhaling ligt dan volledig bij u.

 

Omdat we (nog) geen showroom hebben kunt u bij ons afhalen op afspraak. Daarvoor kunt u ons het beste benaderen na het plaatsen van uw bestelling via onze contactpagina of het telefoonnummer bij het adres.

Het afhaaladres:
Kerkstraat 19
2340 Vlimmeren (Beerse)
tel: +32 (0)479 010 317