Hier kunt u de ervaringen, lezen met onze webshop Box-iD bvba.

Als de ervaring goed is willen we dit graag delen, en als de ervaring slecht is, willen we er van leren en ons of onze processen verbeteren.

Om spam te voorkomen worden deze berichten eerst gescreend alvorens deze geplaatst worden.

Let op: U kunt geen gebruik maken van HTML code.

 

"Grote keuze uit doosjes en toebehoren. Uitstekende, vriendelijke service. Snelle levering. Een echte aanrader!"
Qgwoyokq0hd3072wxf Www.web.de"Zeer uitgebreid assortiment aan doosjes, linten, enz. en goede kwaliteit. Klantvriendelijk, behulpzaam en zeer vlotte service. Het is een plezier om met Box-ID te werken. Een aanrader !"
"het Vlijtig Liesje""Top service! Snelle antwoord. Levering was ook heel snel. Bovendien was de verkoper super vriendelijk. We bestellen zeker en vast nog. Bedankt voor de hulp met de Bowdabra apparatje! Super handig! Echt een aanrader! Dikke merci ???? Groetjes, Geovanna"
Qgwiudva3glsny2wxf Www.web.de"Dank je voor de snelle en correcte service! ???? Grts Christiane"
Barney Wilkes"Heel tevreden met de doosjes die we bestelden. Snelle levering, eenvoudig in elkaar te steken, vriendelijke service. En een ruim aanbod op de webshop! Ideaal voor onze kerstpakketjes. Een aanrader."
Marjel Boetiek"Met 2 dagen was mijn bestelling binnen, super blij! Ik wil jullie bedanken voor de super snelle levering. Mooi spullen, goed verzorgd, snelle levering...mijn complimenten."
Barbara DzikanowicePagina(s) gevonden: