Hier kunt u de ervaringen, lezen met onze webshop Box-iD bv.

Als de ervaring goed is willen we dit graag delen, en als de ervaring slecht is, willen we er van leren en ons of onze processen verbeteren.

Om spam te voorkomen worden deze berichten eerst gescreend alvorens deze geplaatst worden.

Let op: U kunt geen gebruik maken van HTML code.

 

"Ik werd doorverwezen via een collega-ondernemer. Vanaf moment 1 kreeg ik persoonlijke begeleiding en werd ter plaatse in de praktijk alles voorgesteld. Peter neemt zijn tijd om alles uit te leggen en te demonstreren. Heb je een vraag, dan wordt je meteen geholpen. Kwalitatieve producten die helemaal voldoen aan je verwachting, persoonlijke service,... Ik heb mijn vaste partner gevonden voor verpakkingsmaterialen. Gewoon top! Een absolute aanrader."
Evi De Mey"Wat een super service! Dat kom je echt niet vaak meer tegen. Peter heeft me heel erg goed geassisteerd bij het bestellen van de juiste doosjes en lintjes. Hij kwam de bestelling brengen, met alternatieven voor de lintjes. Een korte demo om de doosjes te vouwen maakte het helemaal af. Zo'n service en zoveel moeite doen voor je klanten, het is gewoon een verademing in de anonieme bol.com-maatschappij! Echt een aanrader!"
Oliva Stoate"Grote keuze uit doosjes en toebehoren. Uitstekende, vriendelijke service. Snelle levering. Een echte aanrader!"
Annoniem"Zeer uitgebreid assortiment aan doosjes, linten, enz. en goede kwaliteit. Klantvriendelijk, behulpzaam en zeer vlotte service. Het is een plezier om met Box-ID te werken. Een aanrader !"
"het Vlijtig Liesje""Top service! Snelle antwoord. Levering was ook heel snel. Bovendien was de verkoper super vriendelijk. We bestellen zeker en vast nog. Bedankt voor de hulp met de Bowdabra apparatje! Super handig! Echt een aanrader! Dikke merci ???? Groetjes, Geovanna"
Annoniem"Dank je voor de snelle en correcte service! ???? Grts Christiane"
Barney WilkesPagina(s) gevonden: