Hier kunt u de ervaringen, lezen met onze webshop Box-iD bvba.

Als de ervaring goed is willen we dit graag delen, en als de ervaring slecht is, willen we er van leren en ons of onze processen verbeteren.

Om spam te voorkomen worden deze berichten eerst gescreend alvorens deze geplaatst worden.

Let op: U kunt geen gebruik maken van HTML code.

 

"Dank je voor de snelle en correcte service! ???? Grts Christiane"
Marjel Boetiek"Heel tevreden met de doosjes die we bestelden. Snelle levering, eenvoudig in elkaar te steken, vriendelijke service. En een ruim aanbod op de webshop! Ideaal voor onze kerstpakketjes. Een aanrader."
Marjel Boetiek"Met 2 dagen was mijn bestelling binnen, super blij! Ik wil jullie bedanken voor de super snelle levering. Mooi spullen, goed verzorgd, snelle levering...mijn complimenten."
Barbara Dzikanowice"Prima leverancier. Zeer correcte prijzen, zeer goeie service en vriendelijke vertegenwoordiger. Wij werken graag samen met BOX-iD!!"
Petra Uit Schagen"Nieuwe tool op de webshop Laat je beoordeling na voor andere gebruikers ! Box-iD ; top in service"
Conquest Fashion & Outdoor Her"ik ben zeer tevreden over Box-id. Het is een online webshop met de service van een gewone winkel. Vragen worden met plezier (en vlug) beantwoord, er wordt gekeken wat je besteld en advies gegeven, ook al ken je ze niet persoonlijk toch heb ik het gevoel dat ik er een aangename zakenpartner erbij heb! Kortom een TOP zaak! Proficiat, er zijn weinig die jullie kunnen na streven..."
TestPagina(s) gevonden: